EGGER Laminat Teknologi

Laminatytor

Genom att använda den senaste tekniken är Egger laminatgolvytor mycket autentiska. Från borstad trä till den särskilda keramiska effekter som sten dekor, genom att matta ytor i stil med oljade trägolv, är reproduktioner av naturen utrustad med en perfekt matchande yta.

Autentiska ytor ger golvet karaktär, bättre fotfäste och minimerar halkrisken.

image image image image

 

Bräd format - Hur man väljer den perfekta!

De olika Egger brädformaten skapa olika effekter. De kan forma karaktären av ett utrymme och konstruktions uttryck.

image image

 

image image

 

image image

 

image image

 

EGGER Aqua+ laminatgolv

Användningsområden för EGGER Aqua+

När golvet måste uppfylla höga krav, är Egger Aqua+ laminatgolv den perfekta lösningen. På grund av den mycket robusta karaktären och hållbarheten, är Aqua+ lämpad för olika bostad och verksamhetsområden. I termer av kommersiell användning, är golvet perfekt för installation i hotellrum, till exempel. Laminatgolv är också lämplig för höga tekniska krav på affärer, barer och restauranger. I hemmet, är EGGER Aqua+ laminatgolv lämpligt för installation i kök, entréer, hall, korridorer etc. där krav på slitstyrka och fukttålighet är stor. Golvet är hygieniskt och kan lätt rengöras med ångtvätt utan risk för svullnad.

image image

Vid användning av EGGER Aqua + laminatgolv i hemmet, gäller en livslång garanti.

På grund av den speciellt utvecklade HDF bräd-kärna, EGGER erbjuder en förbättrad applikationssäkerhet under livslängden.