EGGER GreenTec Teknologi

EGGER Design Flooring GreenTec kombinerar den senaste tekniken med högsta ekologiska standard för en sund livsstil.

image
GreenTec uppbygnad:

Varje planka och platta består av 4 skikt. Det starka ytskiktet har en mycket hög tålighet mot små repor och är vattentåligt. Det finns ett ljudabsorberande korkunderlag som gör golvet mjukt och tyst att gå på.


EGGER Design Golv GreenTec. Mer perfekt än naturen. Dina fördelar:

  • Ekologiskt alternativ till vinylgolv - 90% förnybara råvaror
  • Kraftig, hållbar och dimensionellt stabil
  • Utmärkt slagljudisolering
  • Vattentät yta garanterar utmärkt lämplighet för fuktiga miljöer
  • 100 % fri från PVC, farliga ämnen och mjukgörare
  • Enkel, snabb och flexibel installation

Till skillnad från konventionella LVT och vinylgolv är den helt fri från PVC, farliga ämnen, mjukgörare och består av 90% förnybara råvaror. 100% av det trä som används kommer från hållbara skogskällor och den naturliga kork underlag är tillverkad av återvunnen kork. En kostnad som är värt det. Det är inte utan anledning som EGGER Design Flooring GreenTec uppfyller de högsta kraven på internationella kvalitetsnormer för inomhusluftutsläpp, så att alla kan andas bättre. Ser bättre ut längre.

Golvet kännetecknas av sin exceptionella hållbarhet och dess autentiska utseende. Designad för att vara exceptionellt robust kan golvet hantera hög stress tack vare sin hållbara, mikro-reptålig yta och imponerar med sin form och tryckstabilitet - för långvarig glädje, inte bara i hemmet.

EGGER Design Flooring GreenTec är också pålitlig inom områden med tung kommersiell användning. Tack vare klass 33 erbjuder den en långvarig lösning för hotell, kontor, butiker och andra projekt med hög trafik. Hanterar vardagliga utmaningar.

Om vatten kommer på golvet behöver du inte oroa dig. Det är vattentätt och därför idealiskt för fuktiga hallar, kök och vinterträdgårdar. Dess halkskydd garanterar säker gång och ett fast steg. För att säkerställa att även skyndade steg inte stör någon, absorberar ett integrerat korkunderlag slagljudet och minskar bullret i rummet.

Allergiker kan också njuta av det vinylfria golvet. Damm eller smuts absorberas inte och det kan rengöras snabbt och enkelt. Tack vare optimal värmeledningsförmåga kan golvet även kombineras med golvvärmesystem. Oavsett om du är i en väl använd hall, i barnens rum, eller i någon annan bostadsyta - EGGER Design Flooring GreenTec är alltid ett säkert val.

Installeras med en klickGolvs installation på ett enkelt sätt. Med CLIC It! installationssystem kan golvet snabbt anpassas till alla rumssituationer. Flera rader kan också installeras samtidigt. Tack vare den integrerade korkunderlagsmattan kan den även göras utan extra slagljudisolering. Den bästa delen av det, tack vare vårt användarvänliga klicksystem CLIC it!, EGGER Design Flooring kan demonteras med minimal ansträngning när som helst och installeras om. Så det bara rör sig med dig om det behövs. Ser ut och känns autentiskt i ett klassiskt kakel utseende, en robust sten utseende eller en mysig trä look, erbjuder EGGER Design Flooring GreenTec rätt inredning för varje stil och varje rum.

Allt detta gör EGGER Design Flooring GreenTec så övertygande att vi erbjuder en 25-års garanti för användning i bostadsmiljöer.