EGGER Comfort Teknologi

EGGER Comfort Flooring kombinerar styrkorna hos laminat med speciella korkegenskaper.

image
Comforts uppbygnad:

Varje planka och platta består av 5 skikt. Det starka ytskiktet har en mycket hög tålighet mot små repor och är vattentåligt. Det finns två ljudabsorberande korkskikt som gör golvet mjukt och tyst att gå på.


EGGER Comfort-golv kommer med många fördelar med korkgolv:

  • Miljövänligt och perfekt för ett hälsosamt hem - 90% förnybar råvara, 100% PVC-fri
  • Varm och mjuk på grund av speciella komfortlager av kork, vars små luftceller lagrar värmen
  • Mycket tyst på grund av ett lager kork på golvbrädans ovansida och botten som minskar fotljud och andra ljud
  • Halksäkert tack vare halkskyddsklass R10
  • Lämplig för (lätt) kommersiellt bruk tack vare användningsklass 32
  • Enkel, snabb och flexibel installation

Med Eggers Comfort -golv kommer du att känna dig bekväm från första steget. Två bekväma lager kork, som är värmebehållande och ljudisolerande. På så sätt bidrar det till maximal avkoppling hemma, men också på hotellrum eller yogastudior. Vårt Comfort-golv kännetecknas av en lättskött och antibakteriell yta, som är ljusbeständig även när den utsätts för starkt UV-ljus.

Eggers korkgolv är ett genuint alternativ till konventionella laminatgolv. EGGER Comfort-golv är ett korklaminat med imponerande design. För de extraordinära effekterna på vårt komfortgolv använder vi modern HD digital tryckteknik.

Frågar du var namnet Komfortgolv kommer ifrån? Helt enkelt: De integrerade korkskikten i korkgolvet skapar en varm, mjuk och tyst känsla. Effekten av detta är en mysig känsla, därför rekommenderar vi Comfortgolv för utrymmen där må-bra-faktorn är extra viktig.

EGGER Design Flooring GreenTec är också pålitlig inom områden med tung kommersiell användning. Tack vare klass 33 erbjuder den en långvarig lösning för hotell, kontor, butiker och andra projekt med hög trafik. Hanterar vardagliga utmaningar.